Rólam

Minden a hálával kezdődött … 🙂

Szánti Dominika vagyok, PP tréner, két lábon járó Pozitív Pszichológia.

A PP felfedezéseinek gyakorlati alkalmazását tanítom csoportos workshoPPok és egyéni konzultációk formájában.

Szoktam kapni a kérdést: „Pszichológus vagy?” Nem. 8 éve fejlesztem magam a PP eszközeivel könyvek, képzések által, valamint pszichológusom Dr. Péterfia Éva segítségével. Emellett közel 4 évig volt mentorom Dr. Kovács Eszter (belgyógyász, pszichológus, SkillToGo ügyvezetője), aki rengeteget tesz ma azért Magyarországon, hogy a PP felfedezései és gyakorlati alkalmazása elterjedjen az iskolákban, egészségügyben és a munkahelyeken.

Minden a hálával kezdődött … 🙂

8 éve tudatosan foglalkozom az életemmel, magammal, a fejlődésemmel. Előtte is optimista gondolkodó voltam, mégis rengeteget változtam. Ennek a fejlődésnek volt és mindig is esszenciális alapja lesz a hálagondolkodás.

Ez az egyik téma, amiben eddig a legtöbbet olvastam és publikáltam blogposzt, videó vagy podcast formájában. Fontosnak tartom ezt a tudást más számára is elérhetővé tenni, ezért hoztam létre Hálagomb weboldalam, hogy ti is meg tudjátok nyomni magatokon a hála-érzés gombját az elégedettebb életért.

Ez az út vezetett oda, hogy 2015-ben elvégeztem egy coach képzést, 2016-ban pedig megszereztem az NLP mesteri címet.

Benne voltam a 2017-es III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia szervezői csapatában. Volt alkalmam személyesen találkozni a világhírű Csíkszentmihályi professzor úrral és a PP rock sztárjával Barbara Fredricksonnal is.

Többek között az ő könyveiket tanulmányozva és módszereiket próbára téve alakítottam ki a saját programomat is. Így juthatnak el az Amerikából származó, ma már világszerte nagy népszerűségnek örvendő tudományág felfedezései hozzád is.

Eredeti szakmámat tekintve közgazdász vagyok, 7 éven keresztül a Kempinski Hotel Corvinusnus Front Office és Sales részlegén igyekeztem 5 csillagos, professzionális szolgáltatást nyújtani. Közel 4 éve pedig trénerként, moderátorként dolgozom, és eddig az üzleti világ résztvevőit támogattam vezetőképzések, csapatfejlesztő tréningek és munkatársi képzések keretében, mindezt a Pozitív Pszichológia eszköztárával.

A PP-vel Dr. Kovács Eszter csapatában ismerkedtem meg mélyebben és elég hamar “megfertőzött”. A SkillToGo-nál a téma igazi szakértőitől, a legjobbaktól tanultam.

Tudj meg rólam többet, kicsit máskéPP. Itt egészen őszintén írok magamról, félelmeimről, szeretem, nemszeretem dolgaimról.