Magabiztosság, lelkierő -
egy Tudományos módszer,
ami valóban ezt adja neked

Ez a könyv neked szól, ha

Kovács A Roland

“Ha már eleged lett a kevésbé kézzelfogható, túlontúl sztorizós önfejlesztő könyvekből, és szeretnél kipróbált technikákat rövid idő alatt elsajátítani, Dominika könyve neked szól. Az “Élhetsz máskéPP” telis tele van személyes tapasztalatokkal, melyek rengeteget fognak segíteni mások fejlődésében. Itt nem klisé példákat fogsz olvasni, hanem hús-vér történeteket! Akár a Te sztoridhoz hasonlót.”

Kovács Roland
Vezető szenzorfejlesztő (Robert Bosch Kft.)
_Gyovai anita

„Óriási hozzájárulás és megerősítés volt a könyved számomra. Sokszor úgy éreztem, hogy rólam beszélsz, de hát én is ugyan ezeken a problémákon tépelődök, hát akkor nem vagyok egyedül ezzel? Én is abban hiszek, hogy semmi nem történik véletlen és mindig több nézőpont van, és a gyerekeimnek is azt tanítom, hogy minden rosszban meg lehet találni a jót, még ha nem is mindig könnyű. Nagyon sok hasznos gyakorlat van a könyvben, ahol leginkább az önbizalmam megerősítését fogom gyakorolni. A saját példáid érthetőbbé és különösen hitelessé teszi a mondandódat. Tetszik a felépítése, az összefoglalás és a gyakorlatok külön színnel való elválasztása. Köszönöm az új nézőpontokat és ezt a hasznos eszköztárat.”

Bábikné Gyovai Anita
újrakezdővállalkozó.hu

Az erős önbizalom, lelki ellenállóképesség nem veled születik, de egyszerű lépésekkel tehetsz érte. Én a Pozitív pszichológia gyakorlatait adom hozzá.

A Pozitív Pszichológia alapjaira épülő könyv megmutatja, hogyan tudsz ebben a bizonytalan, állandóan változó világban önbizalommal teli, nyugodt és szabad életet élni.

Dominika úgy vezet végig a fejezeteken,

Milyen lesz az életed, ha megvalósítod, amit a könyvben találsz?

Erősödni fog önbizalmad, magabiztosabb leszel

Kudarcok, kihívások esetén is erős, stabil tudsz maradni

Bátran ki mered mondai a véleményed

Könnyebben elfogadod önmagad pont úgy, ahogy vagy

Ki mersz állni magadért vitás helyzetekben is

Bátran vágsz bele új dolgokba és mered kipróbálni magad új helyzetekben

Javul alvásminőséged, erősebb lesz immunrendszered

Kicsattanó formában fogod érezni magad fizikailag és mentálisan egyaránt

Miről szól a könyv?

1. fejezet - Pozitív érzések

Az első fejezetben kiderül miből fejlődött ki a Pozitív Pszichológia, mint tudományág, és miért csak húsz éve ismert. Továbbá arról fogsz olvasni, hogy a pozitív érzések megélése milyen életbevágóan fontos a mindennapi energikusságod kialakításához, megőrzéséhez, valamint az immunrendszered erősítéséhez és az egészséges élet fenntartásához.

2. fejezet - optimista túlsúlyú gondolkodás

A második fejezet fő témája a gondolkodási mintázatod lesz, mennyire tudsz optimistán gondolkodni, és mit tehetsz azért, hogy ezt fejleszd. Ebben a részben lesz szó a magadról alkotott gondolataidról is, az önbizalmadról, valamint a megbocsátásról, a múlt elengedésének képességéről. Sorsfordító lesz, amikor sikerül kialakítanod a bombabiztos önbizalmad, és megtanulsz olyan dolgokat elengedni, amik eddig csak hátráltatták az életed.

3. fejezet - harmonikus kapcsolatok

A harmadik fejezetben a szeretet tudományáról fog szólni, egy igazán érdekes megközelítést kapsz majd kezedbe. Arra is megadja neked a választ, mit kell tenned a magabiztos kiállásért, az önérvényesítő kommunikációért, hogy ne kis nyusziként menj bele egy-egy konfliktushelyzetbe. Ez abban lesz hasznodra, hogy könnyedén alakíts ki és tarts fenn magad körül harmonikus és szeretetteljes kapcsolatokat.

4. fejezet - pozitív jövőkép, kiteljesedés

A negyedik fejezetben pedig a jövődé és a munkában való kiteljesedésé a főszerep. Ha reményteljes és célokkal teli jövőképet akarsz kialakítani, ebben a fejezetben kapsz hozzá segítséget!

Könyv mellé járó bónuszok

Élhetsz Másképp Jegyzetfüzet

A jegyzetfüzet abban támogat téged, hogy rögzítsd legnagyobb felismeréseidet. Igazi AHA-élményekre számíthatsz. A benne szereplő kérdések rávezetnek téged azokra a dolgokra, amiket már most jól csinálsz (hidd el sok lesz 😊). Végül rátalálsz azokra a pontokra is, amiken változtatni szeretnél, ezeket priorizálhatod majd. Kész akcióterv lesz a kezedben.

4 grátisz videó

Minden fejezet mellé küldök egy videót is. 4 héten keresztül, minden héten egy olyan plusz tartalmat adok, amik nem szerepelnek a könyvben. Megismered, hogy mi a kapcsolat az egészséged és a Pozitív Pszichológia között. Beszélek arról, hogyan tudj meg többet magadról. Egy sztorin keresztül szemléltetem, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy „a pozitív rezonancia mikropillanata” és miért fontos. Az utolsó videóban pedig ahhoz hozok neked tanítást, hogy hogyan tudod kezelni és feldolgozni a kudarcokat.

További 3 letölthető tartalom

Hála levél sablon

Kant State University (Állami egyetem, Ohio) professzora Steve Toepfer kutatásai szerint ez egy nagyon hatásos gyakorlat. Ha pozitív energiával akarsz feltöltődni, ha magad alatt vagy, ha depresszióban szenvedsz, érdemes adnod egy esélyt ennek a gyakorlatnak.

Optimista gyermek gyakoraltok

A gyakorlat Carol S. Dweck „growth mindset” elméletén alapszik. Lényege az, hogy az erőfeszítés dicsérete ösztönöz újabb erőfeszítésre, nem pedig a tehetségé. Ne általánosságban dicsérj, hanem kifejezetten az adott viselkedést dicsérd!

Pozitív párkapcsolati videó

Videó interjú, arról hogy mit ad a különböző feleknek a pozitív pszichológia a párkapcsolatban és mit ad a párkapcsolat teljes egészének.

A könyv átmenetileg nem elérhető.
további információért lépj velem kapcsolatba!

Könyv

4.990 Ft

Mindent bele könyvcsomag

6.990 Ft

A csomag összértéke: 19.450 Ft

Kedvezmény: 64%

Most mindössze 6.990 Ft

Kaptad már azon magad, hogy azt gondolod valakiről, ő milyen szerencsés?

Fordult már elő veled az, hogy más életét csodálattal szemlélted, vagy netán némi irigységgel is, hogy ő milyen magabiztos, milyen jó az élete?

Egy tanulmány szerint boldogságod és elégedettséged 50%-ban a genetikádon múlik. Ez nagyon egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy ekkora mértékben előre meghatározott, hogy optimistább vagy pesszimistább gondolkodási mintával, személyiségvonásokkal rendelkezel.

10%-ban múlik csupán a körülményeiden. Ez jusson eszedbe akkor, amikor arra panaszkodsz, hogy hova születtél, milyen a múltad, ki mennyire bántott téged eddig, milyen kapcsolataid voltak, stb.

Míg 40%-ban múlik a boldogságod hozzáállásodon, szokásaidon. 40% csak rajtad múlik. Vagyis rengeteget tehetsz érte, hogy máskéPP élhess. A könyvben megmutatom, hogyan.

5+1 dolog, amiért hasznos lesz számodra ez a könyv:

Fárasztó gyakorlatok helyett 10-15 perces, élvezetes, feltöltő gyakorlatok várnak rád

Egy-egy gyakorlat kipróbálása után azonnal jobban fogod érezni magad

A környezeted is érezni, látni fogja rajtad a pozitív változást

Igazán életszagú, sajátodhoz is hasonló történetekkel fogsz találkozni

A módszer rendszeres alkalmazásával testileg és lelkileg is érezhető pozitív változást érsz el már 3-4 hét után

A tudományos felfedezések érdekesek, érthetőek, élvezni fogod, hogy jobban megérted az emberi viselkedést

Bízd rá magad a Pozitív Pszichológia bizonyítottan működő gyakorlataira!

Változtatni az életeden elsőre nehéznek tűnhet. A Pozitív Pszichológia eszközeivel olyan tudás birtokába jutsz, ami felnyitja a szemed. Segít, hogy egyszerű lépésekkel érd el a változást. Mindössze 3-4 hét elég, hogy azt érezd, egyre jobban imádod az életed.

Olvasói vélemények

Mikor a kezembe fogtam Dominika könyvét arra gondoltam, hogy érdekes a tartalomjegyzék, de nekem biztosan nem lesz időm a gyerekek és munka mellett “öntréningeket” tartani a Pozitív Pszichológia elvei alapján. Majd elolvasva, néhány részhez mégis vissza-visszalapoztam. Már nem pusztán kíváncsiságból, hanem mert a felismertem, hogy a könyvben említett élethelyzetek milyen sokszor megjelennek az én mindennapjaimban is és sokszor “fejfájást” okozok saját magamnak a megoldásukkal. Megpróbáltam beleilleszteni a napomba, hogy a teendőimmel kapcsolatos nehézségeimet átgondoljam a könyv segítsége alapján. Nekem ez a zuhanyzás alatti idő lett. Pár nap után automatikussá vált, hogy végiggondolom, miért vagyok hálás/ büszke/ vagy akár bizonytalan az adott napommal kapcsolatban, valamint hogy az előttem álló feladatoknál mire szeretnék figyelni főként a kommunikációmban! Szerintem ez a könyv tudományos alapokat felhasználva sokat tud segíteni mindenkinek, aki a napi rutin során elveszik a mókuskerékben és időnkét bizonytalanná válik saját magában. Segít észrevenni, hogy hasznosak vagyunk, büszkék lehetünk az elért eredményeinkre, bátran vállalhatjuk a véleményünket. Amennyiben akadályba ütközünk, néhány a Pozitív Pszichológia által megfogalmazott apró gyakorlattal és a könyvben tanítottak által sokkal könnyebben tovább tudunk lendülni. Így magabiztosan, örömmel, bátran vethetjük bele magunkat a soron következő feladatba! Nekem sokat segített, hálával tartozom, köszönöm!
Petricsevics Krisztina
Gyógytornász (Eminent Pilates és Gyógytorna Központ)
„Nekem pozitívabb gondolkodást és szemléletváltást adott a könyved. Tetszik, hogy önmagad adod és segíteni szeretnél Veled hasonló gondolkodású és problémákkal küzdő embereknek. Szerintem ezeken a problémákon segít a könyv: önbizalom, önértékelés hiánya, depresszió , kommunikációs nehézségek negatív helyzetekben, gyermeknevelés. Mindenkinek ajánlom, aki akar változni és képes önmagán és mások élethozzáállásán pozitívan változtatni.”
Vámosi Gréta
Anyuka, nagymama
Ebben a könyvben minden benne van, ami Szánti Dominika. Határtalanul őszinte és bepillantást enged a szerző legesendőbb időszakaiba is. Ugyanakkor nem veszít magabiztosságából és céltudatosságából, hogy nekünk – az olvasónak – valamit adni akar. Mert a könyv nem a szerzőről szól. A könyv rólunk szól, nekünk szól. De kik vagyunk mi? Menedzserek, családapák, tanárok, közalkalmazottak, egyetemisták, sportolók és mindenki, akik végre egy olyan kiadványt tarthatnak a kezükben, ami valódi iránytűt kínál ahhoz, hogy megismerjük önmagunkat. Feltérképezzük erősségeinket, gyengeségeinket, s ha kell, akkor az alapoktól épüljünk újjá általa. The mind is stronger than the body – tartja egy angol közmondás. Gyakran elfeledkezünk róla, hogy az elménk, érzelmeink és azok megnyilvánulása a cselekedeteinkben ugyanúgy folyamatos tréninget és karbantartást igényel, mint a testünk. Ehhez biztosít tűpontos és életre szóló útmutatást a szerző könyve.
Lakatos Károly
Értékesítési Igazgató (Hilton Germany South)
Szívből ajánlom a könyvet mindenkinek, aki szeretné megérteni, hogy időnként miért érezzük, hogy az agyunk folyamatosan negatív gondolatokkal taszít minket egy olyan élet felé, ahol nehéz jól éreznünk magunkat. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne tenni azért, hogy az ideje nagy részét inkább ilyen megmásítható nehézségek nélkül, és sokkal egészségesebb gondolatokkal élje tovább. Dominika nagyon eltalálta az egyensúlyt a közérthetően megfogalmazott tudományos magyarázatok és a mindennapjainkban használható egyszerű gyakorlatok között. A könyvvel egy olyan eszközt ad a kezünkbe, melynek segítségével megérthetjük azt, hogy MIÉRT és HOGYAN kell dolgoznunk nap mint nap azért, hogy egyre jobban és jobban érezzük magunkat, míg végül ez a jóllét válhat a rutinunkká, leváltva az evolúciós mintát.
dr. Tarjányi Zita
Orvos

Az Íróról

Szánti Dominika vagyok, két lábon járó Pozitív Pszichológia
2013 óta célzottan foglalkozom önmagam fejlesztésével, a Pozitív Pszichológia gyakorlataival is ekkor találkoztam először. Ez az út vezetett oda, hogy 2015-ben elvégeztem egy coach képzést, 2016-ban pedig megszereztem az NLP mesteri címet.
2016 óta trénerként, facilitátorként dolgozom, korábban cégvezetők, munkatársak fejlesztésével foglalkoztam. 2019-ben pedig elindítottam saját cégem, mely keretében magánemberek számára teszem elérhetővé a Pozitív Pszichológia módszereit.
Benne volam a 2017-es III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia szervezői csapatában. Volt alkalmam személyesen találkozni a világhírű Csíkszentmihályi professzor úrral és a Pozitív Pszichológia rock sztárjával Barbara Fredricksonnal is.
Többek között az ő könyveiket tanulmányozva alakítottam ki saját módszereimet.
Könyvemmel az elmúlt 8 évem esszenciáját adom most kezedbe.

A könyv átmenetileg nem elérhető.
további információért lépj velem kapcsolatba!

Megrendelési űrlap