Folyton aggódsz, stresszelsz? Keresel valamit, ami egy kis lelkierőt, magabiztosságot ad napjaidhoz?

Ez a könyv neked szól, ha

Kovács A Roland

“Ha már eleged lett a kevésbé kézzelfogható, túlontúl sztorizós önfejlesztő könyvekből, és szeretnél kipróbált technikákat rövid idő alatt elsajátítani, Dominika könyve neked szól. Az “Élhetsz máskéPP” telis tele van személyes tapasztalatokkal, melyek rengeteget fognak segíteni mások fejlődésében. Itt nem klisé példákat fogsz olvasni, hanem hús-vér történeteket! Akár a Te sztoridhoz hasonlót.”

Kovács Roland
Vezető szenzorfejlesztő (Robert Bosch Kft.)
Kovács-Lutz Andrea

“A könyv olvasásával kaptam egy csodás SZEMÜVEGET az élethez. Ajánlom mindenkinek, aki eddig fekete-fehéren látott, hogy hordja büszkén a saját szemüvegét, amit e könyv olvasásával kapott és élvezze azt a sok szép színt, ami a világban van.”

Kovács - Lutz Andrea
Tanár, anya, feleség
Faix Kata

“Neked könnyű, te szerencsés vagy"- hallottam sokszor gyerekként. Majd szülőként ugyanígy: "A te gyerekeid lányok, Neked egyszerű, ők úgy születtek, hogy rendesek és szót fogadnak." Vajon tényleg csak a szerencsén múlik? Nekünk nincs semmi ráhatásunk az életünk alakulására? Mi függ tőlünk?” Végre egy könyv, amely közérthető nyelven, számos gyakorlati tippel megspékelve megmutatja, hogy mit tudunk mi emberek tenni azért, hogy az általunk vágyott boldogságot mind hivatásunkban, mind pedig a magánéletünkben megleljük.”

Faix Kata
Business coach, workshop facilitátor (XecutEase Kft.)
Kovács A Roland

“Ha már eleged lett a kevésbé kézzelfogható, túlontúl sztorizós önfejlesztő könyvekből, és szeretnél kipróbált technikákat rövid idő alatt elsajátítani, Dominika könyve neked szól. Az “Élhetsz máskéPP” telis tele van személyes tapasztalatokkal, melyek rengeteget fognak segíteni mások fejlődésében. Itt nem klisé példákat fogsz olvasni, hanem hús-vér történeteket! Akár a Te sztoridhoz hasonlót.”

Kovács Roland
Vezető szenzorfejlesztő (Robert Bosch Kft.)

A Pozitív Pszichológia nem összekeverendő a pozitív gondolkodással!

A könyv megmutatja, hogyan tudsz ebben a bizonytalan, állandóan változó világban szeretettel teli, nyugodt és szabad életet élni.

Dominika úgy vezet végig a fejezeteken,

Milyen lesz az életed, ha megvalósítod, amit a könyvben találsz?

Erősödni fog önbizalmad, magabiztosabb leszel

Kudarcok, kihívások esetén is erős, stabil tudsz maradni

Könnyebben teremtesz egyensúlyt a munka és magánélet között

Mély, őszinte, bizalmas kapcsolatokat tudsz kialakítani

Türelmesebb leszel pároddal, gyermekeddel, munkatársaiddal

Többször éled meg a szeretet érzését

Javul alvásminőséged, erősebb lesz immunrendszered

Kicsattanó formában fogod érezni magad fizikailag és mentálisan egyaránt

Miről szól a könyv?

1. fejezet - Pozitív érzések

Az első fejezetben kiderül miből fejlődött ki a Pozitív Pszichológia, mint tudományág, és miért csak húsz éve ismert. Továbbá arról fogsz olvasni, hogy a pozitív érzések megélése milyen életbevágóan fontos a mindennapi energikusságod kialakításához, megőrzéséhez, valamint az immunrendszered erősítéséhez és az egészséges élet fenntartásához.

2. fejezet - optimista túlsúlyú gondolkodás

A második fejezet fő témája a gondolkodási mintázatod lesz, mennyire tudsz optimistán gondolkodni, és mit tehetsz azért, hogy ezt fejleszd. Ebben a részben lesz szó a magadról alkotott gondolataidról is, az önbizalmadról, valamint a megbocsátásról, a múlt elengedésének képességéről. Sorsfordító lesz, amikor sikerül kialakítanod a bombabiztos önbizalmad, és megtanulsz olyan dolgokat elengedni, amik eddig csak hátráltatták az életed.

3. fejezet - harmonikus kapcsolatok

A harmadik fejezetben a szeretet tudományáról fog szólni, egy igazán érdekes megközelítést kapsz majd kezedbe. Arra is megadja neked a választ, mit kell tenned a magabiztos kiállásért, az önérvényesítő kommunikációért, hogy ne kis nyusziként menj bele egy-egy konfliktushelyzetbe. Ez abban lesz hasznodra, hogy könnyedén alakíts ki és tarts fenn magad körül harmonikus és szeretetteljes kapcsolatokat.

4. fejezet - pozitív jövőkép, kiteljesedés

A negyedik fejezetben pedig a jövődé és a munkában való kiteljesedésé a főszerep. Ha reményteljes és célokkal teli jövőképet akarsz kialakítani, ebben a fejezetben kapsz hozzá segítséget!

Most ingyenes házhozszállítással és számos fantasztikus bónusszal együtt érheted el a könyvet.

Addig is olvass bele! Az első fejezetet ingyen letöltheted!

Már csak néhány napot kell várni…

BEVEZETŐ ÁR ÉS BÓNUSZOK CSAK OKTÓBER 29-IG

nap
óra
perc
másodperc

E-book

3.990 Ft

A csomag összértéke: 6.980 Ft

Kedvezmény: 43%

Most mindössze 3.990 Ft

Könyv

6.990 Ft

A csomag összértéke: 19.940 Ft

Kedvezmény: 65%

Most mindössze 6.990 Ft

Könyv + konzultáció

9.990 Ft

A csomag összértéke: 29.940 Ft

Kedvezmény: 67%

Most mindössze 9.990 Ft

Kaptad már azon magad, hogy azt gondolod valakiről, ő milyen szerencsés?

Fordult már elő veled az, hogy más életét csodálattal szemlélted, vagy netán némi irigységgel is, hogy neki mennyi minden megadatott?

Egy tanulmány szerint boldogságod és elégedettséged 50%-ban a genetikádon múlik. Ez nagyon egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy ekkora mértékben előre meghatározott, hogy optimistább vagy pesszimistább gondolkodási mintával, személyiségvonásokkal rendelkezel.

10%-ban múlik csupán a körülményeiden. Ez jusson eszedbe akkor, amikor arra panaszkodsz, hogy hova születtél, milyen a múltad, ki mennyire bántott téged eddig, milyen kapcsolataid voltak, stb.

Míg 40%-ban múlik a boldogságod hozzáállásodon, szokásaidon. 40% csak rajtad múlik. Vagyis rengeteget tehetsz érte, hogy máskéPP élhess. A könyvben megmutatom, hogyan.

5+1 dolog, amiért hasznos lesz számodra ez a könyv:

Fárasztó gyakorlatok helyett 10-15 perces, élvezetes, feltöltő gyakorlatok várnak rád

Egy-egy gyakorlat kipróbálása után azonnal jobban fogod érezni magad

A környezeted is érezni, látni fogja rajtad a pozitív változást

Igazán életszagú, sajátodhoz is hasonló történetekkel fogsz találkozni

A módszer rendszeres alkalmazásával testileg és lelkileg is érezhető pozitív változást érsz el már 3-4 hét után

A tudományos felfedezések érdekesek, érthetőek, élvezni fogod, hogy jobban megérted az emberi viselkedést

Bízd rá magad a Pozitív Pszichológia bizonyítottan működő gyakorlataira!

Változtatni az életeden elsőre nehéznek tűnhet. A Pozitív Pszichológia eszközeivel olyan tudás birtokába jutsz, ami felnyitja a szemed. Segít, hogy egyszerű lépésekkel érd el a változást. Mindössze 3-4 hét elég, hogy azt érezd, egyre jobban imádod az életed.

rendeld meg most ingyenes házhozszálítással

MOST SZÁMOS BÓNUSSZAL EGYÜTT RENDELHETED MEG A KÖNYVET.

RÁADÁSUL INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!​

Olvasói vélemények

Mikor a kezembe fogtam Dominika könyvét arra gondoltam, hogy érdekes a tartalomjegyzék, de nekem biztosan nem lesz időm a gyerekek és munka mellett “öntréningeket” tartani a Pozitív Pszichológia elvei alapján. Majd elolvasva, néhány részhez mégis vissza-visszalapoztam. Már nem pusztán kíváncsiságból, hanem mert a felismertem, hogy a könyvben említett élethelyzetek milyen sokszor megjelennek az én mindennapjaimban is és sokszor “fejfájást” okozok saját magamnak a megoldásukkal. Megpróbáltam beleilleszteni a napomba, hogy a teendőimmel kapcsolatos nehézségeimet átgondoljam a könyv segítsége alapján. Nekem ez a zuhanyzás alatti idő lett. Pár nap után automatikussá vált, hogy végiggondolom, miért vagyok hálás/ büszke/ vagy akár bizonytalan az adott napommal kapcsolatban, valamint hogy az előttem álló feladatoknál mire szeretnék figyelni főként a kommunikációmban! Szerintem ez a könyv tudományos alapokat felhasználva sokat tud segíteni mindenkinek, aki a napi rutin során elveszik a mókuskerékben és időnkét bizonytalanná válik saját magában. Segít észrevenni, hogy hasznosak vagyunk, büszkék lehetünk az elért eredményeinkre, bátran vállalhatjuk a véleményünket. Amennyiben akadályba ütközünk, néhány a Pozitív Pszichológia által megfogalmazott apró gyakorlattal és a könyvben tanítottak által sokkal könnyebben tovább tudunk lendülni. Így magabiztosan, örömmel, bátran vethetjük bele magunkat a soron következő feladatba! Nekem sokat segített, hálával tartozom, köszönöm!
Petricsevics Krisztina
Gyógytornász (Eminent Pilates és Gyógytorna Központ)
Mi kell a boldogsághoz? Sokan teszik fel nap, mint nap ezt a kérdést. Ez a könyv azoknak szól, akik elégedett és boldog életet szeretnének élni. Azzal akarnak foglalkozni, amit élvezettel tesznek, ami nem jelent a számukra „munkát”. Miben tudja ezt a célt segíteni Dominika könyve? Ő végigjárta az utat, sikeres középvezetője volt a világ legismertebb ötcsillagos szállodaláncának, párkapcsolatban élt. Eredményes, mások által irigyelt, kellemes élete volt. Viszont hiányzott valami a számára, nem volt boldog. Ahhoz, hogy az legyen, segítséget kért. Mintha személyi edzővel edzene, változtatott mindazon, ami a boldogsága útjába állt: a saját hozzáállásán. Végtelen nagy bátorsággal kilépett a számára langyos állóvizet jelentő kapcsolatból, ami nem volt rossz, de nem tette boldoggá. Hivatást váltott, hogy azzal foglalkozhasson, ami inspirálja őt és másokat, ami miatt érdemes reggel felkelni, és ami annyi örömöt ad, hogy szíve minden alkalommal megtelhet szeretettel, amit aztán visszaadhat a hozzá fordulóknak. Dominika most is sikeres és most már boldog is. Elérte a célját. Ki más tudna segíteni annak, aki a boldogságot keresi, ha nem az, aki kereste és megtalálta. Ha van olyan, amit változtatni szeretnének az életükön, olvassák nyitott szívvel és értő figyelemmel ezt a könyvet, melyet egy nagyszerű nő írt, aki már megmászta a „lélek Himaláját”, képes bármikor visszamenni és képes segíteni abban, hogy más is megtehesse ugyanezt.
Dr. Péterfia Éva
Egészségfejlesztési szakértő, coach
Ebben a könyvben minden benne van, ami Szánti Dominika. Határtalanul őszinte és bepillantást enged a szerző legesendőbb időszakaiba is. Ugyanakkor nem veszít magabiztosságából és céltudatosságából, hogy nekünk – az olvasónak – valamit adni akar. Mert a könyv nem a szerzőről szól. A könyv rólunk szól, nekünk szól. De kik vagyunk mi? Menedzserek, családapák, tanárok, közalkalmazottak, egyetemisták, sportolók és mindenki, akik végre egy olyan kiadványt tarthatnak a kezükben, ami valódi iránytűt kínál ahhoz, hogy megismerjük önmagunkat. Feltérképezzük erősségeinket, gyengeségeinket, s ha kell, akkor az alapoktól épüljünk újjá általa. The mind is stronger than the body – tartja egy angol közmondás. Gyakran elfeledkezünk róla, hogy az elménk, érzelmeink és azok megnyilvánulása a cselekedeteinkben ugyanúgy folyamatos tréninget és karbantartást igényel, mint a testünk. Ehhez biztosít tűpontos és életre szóló útmutatást a szerző könyve.
Lakatos Károly
Értékesítési Igazgató (Hilton Germany South)
Szívből ajánlom a könyvet mindenkinek, aki szeretné megérteni, hogy időnként miért érezzük, hogy az agyunk folyamatosan negatív gondolatokkal taszít minket egy olyan élet felé, ahol nehéz jól éreznünk magunkat. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne tenni azért, hogy az ideje nagy részét inkább ilyen megmásítható nehézségek nélkül, és sokkal egészségesebb gondolatokkal élje tovább. Dominika nagyon eltalálta az egyensúlyt a közérthetően megfogalmazott tudományos magyarázatok és a mindennapjainkban használható egyszerű gyakorlatok között. A könyvvel egy olyan eszközt ad a kezünkbe, melynek segítségével megérthetjük azt, hogy MIÉRT és HOGYAN kell dolgoznunk nap mint nap azért, hogy egyre jobban és jobban érezzük magunkat, míg végül ez a jóllét válhat a rutinunkká, leváltva az evolúciós mintát.
dr. Tarjányi Zita
Orvos
Minden nap egy új lehetőség mindannyiunknak. Dönthetünk ezerféleképpen, csinálhatunk sok mindent. Egyetlen dolog állandó, a jelenlétünk saját magunkkal az életünkben. Ezt pedig megéri minél többször boldogan és pozitív energiával telve tölteni. Az Élhetsz MáskéPP könyv kapaszkodókat, iránymutatást ad ahhoz, hogyan telíthetjük meg a gondolatainkat, tetteinket azzal a plusszal, amitől a nap végén azt érezzük, hogy jó volt felkelni. Dominika olyan praktikákat oszt meg benne, amelyek bárki számára kivitelezhetőek, csak idő és kitartás kell hozzá. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik a kezükbe szeretnék venni boldogságuk hajójának kormányrúdját.
Held Andrea
Happiness Manager

Az Íróról

Szánti Dominika vagyok, két lábon járó Pozitív Pszichológia
2013 óta célzottan foglalkozom önmagam fejlesztésével, a Pozitív Pszichológia gyakorlataival is ekkor találkoztam először. Ez az út vezetett oda, hogy 2015-ben elvégeztem egy coach képzést, 2016-ban pedig megszereztem az NLP mesteri címet.
2016 óta trénerként, facilitátorként dolgozom, korábban cégvezetők, munkatársak fejlesztésével foglalkoztam. 2019-ben pedig elindítottam saját cégem, mely keretében magánemberek számára teszem elérhetővé a Pozitív Pszichológia módszereit.
Benne volam a 2017-es III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia szervezői csapatában. Volt alkalmam személyesen találkozni a világhírű Csíkszentmihályi professzor úrral és a Pozitív Pszichológia rock sztárjával Barbara Fredricksonnal is.
Többek között az ő könyveiket tanulmányozva alakítottam ki saját módszereimet.
Könyvemmel az elmúlt 8 évem esszenciáját adom most kezedbe.

képes vagy egy jobb életet teremteni magadnak!

Péterfia Éva

“Ki más tudna segíteni annak, aki a boldogságot keresi, ha nem az, aki kereste és megtalálta. Ha van olyan, amit változtatni szeretnének az életükön, olvassák nyitott szívvel és értő figyelemmel ezt a könyvet, melyet egy nagyszerű nő írt, aki már megmászta a „lélek Himaláját”, képes bármikor visszamenni és képes segíteni abban, hogy más is megtehesse ugyanezt.”

Dr. Péterfia Éva
Egészségfejlesztési szakértő, coach

Válaszd a Megvalósító csomagot!

Biztosítsd helyed az Élhetsz máskéPP alaPProgramon! A következő program kezdő időpontja: 2020. november 3. 18:00 A program limitált létszáma maximum 40 fő. Ne maradj le róla!

Mi is az Élhetsz máskéPP alaPProgram?

21 NAPOS ONLINE VEZETETT PROGRAM NAPI KAPCSOLATTARTÁSSAL

EGYSZERŰ TIPPEK, IZGALMAS VIDEÓK, JÁTÉKOS GYAKORLATOK

3 MODUL - 3 SZÁMODRA FONTOS TÉMÁBAN

Az Élhetsz máskéPP alaPProgram egy 21 napos vezetett online program, amiben életed 3 fontos területével foglalkozunk. 

A program online interaktív webinarral kezdődik és zárul (ezek visszanézhetők lesznek) és 21 napon keresztül minden egyes nap kapsz tőlem egy-egy rövid (maximum 10-15 perces) tanító anyagot, videót, gyakorlatot.

Ma az a legnagyobb kincs, ha egy mentor olykor-olykor “számon kér” és “rád néz”, hogy haladsz…

Az Élhetsz máskéPP alaPProgram különlegessége, hogy ez nem csak egy online tananyag, hanem hetente személyes figyelmet szentelek neked, hogy valóban megvalósíts.

fontos vagy! 21 napig tiéd a figyelmem.

Energia és egészség, Önbizalom, Harmonikus kapcsolatok

1. hét - Energia, életerő, egészség hete

Energiát és erőt gyűjthetsz a mindennapi feladataidhoz, az egyensúly megteremtéséhez.
A 7 nap abban segít, hogy
Lefektetheted erős önbizalmad alapjait.
A 7 nap abban segít, hogy

2. hét - Önbizalom hete

3. hét - Pozitív kapcsolatok hete

A harmonikus kapcsolataid megteremtésén dolgozhatsz.
A 7 nap abban segít, hogy

Megrendelési űrlap

Még nem győztelek meg? Olvass bele!

Az első fejezetet ajándékba adom!