Barion Pixel

Megtanítom neked az
örömteli élet
legfontosabb
szokásait

Teremts magadnak olyan életet, amit imádsz! ehhez egyszerű, élvezhető gyakorlatokat adok

A Boldogság formula (Lyubomirsky, Sheldon és Schake, 2005-ös tanulmánya alapján) 50%-ban a genetikádon múlik. Ez nagyon egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy ekkora mértékben előre meghatározott, hogy optimistább vagy pesszimistább gondolkodási mintával, személyiségvonásokkal rendelkezel.

10%-ban múlik csupán a körülményeiden. Ez jusson eszedbe akkor, amikor arra panaszkodsz, hogy hova születtél, milyen a múltad, ki mennyire bántott téged eddig, milyen kapcsolataid voltak, stb.

40%-ban múlik a boldogságod az egyéni törekvéseiden. Azért ez elég jelentős szám. 40% az, amire hatással lehetsz. Ez mind rajtad múlik.

Ez mind rajtad múlik. Kezdd el most!

Dominika tréningjei, workshopjai egy másik látásmóddal ajándékozzák meg a résztvevőket. A szeretet, a pozitív hozzáállás és látásmód úgy ragad rá az emberre, mintha mindig is a sajátja lett volna. Szakmai hozzáértése és magával ragadó személyisége mindig garantálja a sikert.
Szántó Györgyi
Dominika összeszedetten és profin tart előadást. Az átláthatóság és érthetőség mellett fontos, hogy saját tapasztalatokkal támasztja alá a kutatási eredményeket. A pozitív kisugárzása és energiája még az online szemináriumok alatt is érezhető, feltöltő élményt nyújt.
Vermes Dóra
Dominak csak egy tréningjén voltam…sajnos. Olyan kitörő energiával kötötte le a figyelmünket, ami szerintem példaértékű. Aktívan figyelt mindenkire, emiatt tudott egy kis pluszt is tenni az oktatásba. Én végig nagyon jól éreztem magam.
Kovács Roland

21 NAPOS ONLINE PROGRAM, MINDEN NAP EGY GYAKORLAT

EGYSZERŰ TIPPEK, IZGALMAS VIDEÓK, JÁTÉKOS GYAKORLATOK

3 MODUL - 3 SZÁMODRA FONTOS TÉMÁBAN

Az Élhetsz máskéPP alaPProgram egy 21 napos online program.

Életed 3 fontos területével foglalkozunk.

Energia, életerő, egészség

Önbizalom

Pozitív kapcsolatok

Program részletes leírása

Nulladik nap - Bevezető videó

A legnagyszerűbb alkalom, hogy otthonod kényelméből megismerkedj a módszerrel és a Pozitív Pszichológia sorsfordító tanításaival. 

Rengeteg AHA-élményre, inspirációra számíts, ez fog téged lendületbe hozni, hogy aktívan részt vegyél a 21 nap feladatiban.

Energiát és erőt gyűjthetsz a mindennapi feladataidhoz, az egyensúly megteremtéséhez.

Ez a 7 nap jó érzésekkel, energiával fog feltölteni, így könnyebb lesz „zsonglőrködnöd” a különböző szerepeid között.

Minden egyes nap egy-egy rövid tanítás, gyakorlat vér rád. Maximum 10-15 percet fog igénybe venni naponta.

A 7 nap abban segít, hogy

1. hét - Energia, életerő, egészség hete

2. hét - Önbizalom hete

Lefektetheted erős önbizalmad alapjait. 7 napig csak ez lesz a téma.

Saját bőrömön tapasztalom, valamint az ügyfeleim, barátaim példájából is tudom, mennyire fontos az erős, stabil önbizalom. A gyakorlatok segítenek abban, hogy magabiztosabb, felszabadultabb legyél.

Minden egyes nap egy-egy rövid tanítás, gyakorlat vár rád. Maximum 10-15 percet fog igénybe venni naponta.

A 7 nap abban segít, hogy

A harmonikus kapcsolataid megteremtésén dolgozhatsz.

Ez a 7 nap abban segít téged, hogy kicsit máskéPP gondolkodj a szeretetről, ezáltal könnyebben kapcsolódj másokhoz és mély, őszinte, bizalmas kapcsolatokat alakíts ki.

Minden egyes nap egy-egy rövid tanítás, gyakorlat vár rád. Maximum 10-15 percet fog igénybe venni naponta.

A 7 nap abban segít, hogy

3. hét - Pozitív kapcsolatok hete

Záró videó

A záró videó segít neked abban, hogy visszatekints és átgondold az elmúlt 21 napodat. Néhány vezetett kérdés segítségével leírod megfigyeléseidet, tapasztalataidat. Megfogalmazod, milyen következő lépéseket akarsz tenni a vágyott életed felé.

Nézd meg, milyen hangulatú velem a közös munka és hallgasd meg a résztvevők véleményét!

3+1 dolog, amiért megéri neked, hogy ezt a programot válaszd:

Inspiráló, rövid, könnyen feldolgozható napi tartalmak, gyakorlatok várnak rád. Élvezni fogod minden percét.

Egy 30 perces bevezető videóban bemutatom neked a PP legfontosabb tanításait. Így jobban megérted, miért létfontosságú, hogy végi csináld a 21 napot.

A rendszeres gyakorlással testileg és lelkileg is érezhető pozitív változást érsz el már 21 nap alatt.

8 éves Pozitív Pszichológia tapasztalatom révén igazán életszagú történetekkel és kipróbált, valóban működő gyakorlatokkal fogsz találkozni

Dominikát és workshopjait receptre kellene felírni bármilyen élethelyzetre 🙂 Egyszerűen alkalmazható, könnyen integrálható módszerek, amelyek pozitív hatása azonnal érezhető. Rövid és hosszútávon is remekül kamatoztatható az élet bármely területén. Szívből ajánlom!
Csilla Huszárik
Aki szeretné megérteni viselkedési mintáit, tudatosan dolgozni szeretne önmagán, szeretné megérteni az érzései és gondolatai működését, akinek fontos, hogy ne spirituális megközelítéssel, hanem tudományos kutatásokkal alátámasztott elméleti háttér alapján kapjon tiszta és könnyen emészthető információkat és gyakorlati praktikákat, akkor vegyen részt Dominika workshoPPjain. Nem fogja megbánni, garantálom!
Kis Márice
Domi nagyon kedves, felkészült tréner, aki érti, hogy a cégnek, a menedzsmentnek és a kollégáknak mire van szükségük. Viccesen, de mélyre hatóan közvetíti az üzenetet.
Szabados Attila

FONTOS VAGY! 21 NAPIG TIÉD A FIGYELMEM.

Pontosan mit fogsz kapni az Élhetsz máskéPP alaPProgramban?

Nulladik nap

18:00 - 19:30 Indító webinar (visszanézhető)

1.-21. nap

Záró nap

18:00-19:30 Záró webinar & kérdés-válasz (visszanézhető)

Miért ez lett a neve?

A PP arra utal, hogy a Pozitív Pszichológia tudományos felfedezéseire és többszörösen bizonyított módszereire épül a program. Az feltételes móddal azt szeretném kifejezni, hogy minden adott ahhoz az életedben, hogy másmilyen, azaz nyugodt, szabad, energikus, egészséges, szeretettel teli életet élj. Én megmutatom az ehhez szükséges egyszerű lépéseket és segítek végigmenni az úton.

Aki szeretné megérteni viselkedési mintáit, tudatosan dolgozni szeretne önmagán, szeretné megérteni az érzései és gondolatai működését, akinek fontos, hogy ne spirituális megközelítéssel, hanem tudományos kutatásokkal alátámasztott elméleti háttér alapján kapjon tiszta és könnyen emészthető információkat és gyakorlati praktikákat, akkor vegyen részt Dominika workshoPPjain. Nem fogja megbánni, garantálom!
Kis Márice

Az Élhetsz máskéPP alaPProgram hamarosan elérhető lesz

Addig ismerkedj a Pozitív Pszichológia tanításaival! Már rendelhető az Élhetsz máskéPP c. könyvem

Magyarország egyik leggyakorlatiasabb könyvével könnyedén teremtheted meg saját magad számára azt az életet, amit élvezettel élhetsz.

Magyarország egyik leggyakorlatiasabb könyvével könnyedén teremtheted meg saját magad számára azt az életet, amit élvezettel élhetsz.

Vagy regisztrálj az ingyenes „Pozitivitás mérő” tesztre és a hozzá tartozó ajándék programra!

A workshop sorozat Martin Seligman, Ph.D. egy Pozitív Pszichológiai modelljére épül. Seligman a Pozitív Pszichológia irányzatának egyik atyja (Csíkeszentmihály Mihállyal együtt).

Seligman közel húsz éves kutatómunkára építve megfogalmazta, hogy a kiegyensúlyozott, harmonikus életnek mely fontos alapelemei vannak:

Pozitív érzelmek

Elmélyülés, flow

Pozitív kapcsolatok, szociális háló

Értelem és célok

Teljesítmény, eredmény

Seligman szerint az 5 alapelem segítségével az emberek képesek elérni a tudatos és tartós boldogságot. Ez a modell inspirált arra, hogy a Pozitív Pszichológia gyakorlati módszereit rendszerbe szedjem, és fogyasztható, érthető, a valódi életben is alkalmazható formában adjam át nektek. Megmutatom, hogy nekem és céges résztvevőimnek mi vált be, mi működött, működik.

100% garancia

PRÓBÁLD KI 7 NAPIG INGYEN! Amennyiben megnézted az első hét videóit, elvégezted a gyakorlatokat és nem tetszik, semmi gond! Ha úgy érzed, ez a program mégsem neked szól, a megvásárlástól számított 7. napig jelezd nekem visszalépési szándékod és én visszautalom neked a teljes összeget.

Videó lejátszása

Rólam mondták

Kivételes lehetőség!

A Pozitív Pszichológia eszközei most kezdenek igazán felkerülni a boldogság-keresés módszereinek térképére. Az Élhetsz máskéPP workshop sorozat egy elég átfogó, magas minőségű program, ami végre egyéni résztvevők számára is elérhető, most először Magyarországon! Hiszen misszióm, hogy ezt a tudást minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Te is szeretnél pozitív változást a saját és a körülötted élő emberek életében is? Akkor itt a helyed az Élhetsz máskéPP workshop sorozaton.

Hiszen azáltal, hogy te sokkal jobban érzed magad, figyelmes anyukája/apukája tudsz lenni a gyermekeidnek, szeretetteljesebb párja a párodnak, gondoskodóbb barátja barátaidnak, vagy akár jobb segítsége azoknak, akikkel munkád során hoz össze az élet.

A következő programsorozat várhatóan 2020. októberében indul.


Iratkozz fel hírlevelemre a hasznos tartalmakért és további információkról a programmal kapcsolatban.

2020. február 29. folytatódik a sorozat a következő témával:

2020. február 29. folytatódik a sorozat a következő témával:

Ördög vagy angyal? A te fejedben melyik hangosabb?

Regisztrálj most! Helyszíni jelentkezésre nincs lehetőség!

A program bevezető áron most:

"Boldog új év" eraly bird:

Teljes ár:

KEZDJ EL MÁSKÉPP ÉLNI MÁR MA!

Töltsd ki az ingyenes „Pozitivitás mérő” tesztet és a hozzá tartozó ajándék program segítségével tegyél egy nagy lépést a szeretettel teli, nyugodt és szabad élet felé! Kíváncsi vagy, hogy milyen a te Pozitivítás Indexed? 1 perc és máris elküldjük számodra a postaládádba!