Barion Pixel

Aggódás.
Önbizalomhiány.
Kilátástalan jövő.
Mit tehetsz ellene?

Egy program, ami megtanítja neked, hogyan fogadd el, és szeresd magad

Tudom, nem könnyű!
Megoldásként válassz egy
21 napos, gyakorlatias programot!

A Boldogság formula (Lyubomirsky, Sheldon és Schake, 2005-ös tanulmánya alapján) 50%-ban a genetikádon múlik. Ez nagyon egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy ekkora mértékben előre meghatározott, hogy optimistább vagy pesszimistább gondolkodási mintával, személyiségvonásokkal rendelkezel.

10%-ban múlik csupán a körülményeiden. Ez jusson eszedbe akkor, amikor arra panaszkodsz, hogy hova születtél, milyen a múltad, ki mennyire bántott téged eddig, milyen kapcsolataid voltak, stb.

40%-ban múlik a boldogságod az egyéni törekvéseiden. Azért ez elég jelentős szám. 40% az, amire hatással lehetsz.

Ez mind rajtad múlik. Kezdd el most!

A 21 napos programnak, Domi személyes varázsának, profizmusának köszönhetően egy teljesen új dimenzióba csöppentem. Más szemszögből kezdtem el szemlélni a világot és minden egyes napi feladat elvégzése után egyre kiegyensúlyozottabbnak, motiváltabbnak éreztem magam. A közvetlen környezetem is szóvá tette és nem győztem a dicséreteket fogadni.
Kovács Nikolett
A 21 napos Élhetsz Másképp alapprogram egy szuperül felépített folyamat. Egyszerű és könnyen elvégezhető gyakorlatokat tartalmaz, amik beépíthetőek a mindennapokba is. Azért jelentkeztem a 21 napos programra, mert Domi vidám és nyitott személyisége meggyőzött az ingyenes webináriumon. A 21 nap alatt tovább nőtt a bizalmam felé. Érdeklődő és támogató volt végig. Szakmai felkészültsége pedig végképp hitelessé tette a programot.
Gerse Zsuzsa
Dominika könyvén túl az Élhetsz máskéPP AlaPProgram 21 napon keresztül nagyszerű kiegészítése a könyvnek, változni, fejlődni akaró közösséggel és Dominika személyes támogatásával. Minden lehetőséged megvan arra, hogy változz, fejlődj, hogy máskéPP élj, ha akarsz. Rajtad múlik!
Simon Angéla

21 NAPOS ONLINE PROGRAM, MINDEN NAP EGY GYAKORLAT

EGYSZERŰ TIPPEK, IZGALMAS VIDEÓK, JÁTÉKOS GYAKORLATOK

3 MODUL - 3 SZÁMODRA FONTOS TÉMÁBAN

Az Élhetsz máskéPP alaPProgram egy 21 napos online program.

Életed 3 fontos területével foglalkozunk.

Energia, életerő, egészség

Önbizalom

Pozitív kapcsolatok

Program részletes leírása

Nulladik nap - Bevezető videó

A legnagyszerűbb alkalom, hogy otthonod kényelméből megismerkedj a módszerrel és a Pozitív Pszichológia sorsfordító tanításaival. 

A 25-30 perces videós tanításban rengeteg AHA-élményre, inspirációra számíts, ez fog téged lendületbe hozni, hogy aktívan részt vegyél a 21 nap feladatiban.

Energiát és erőt gyűjthetsz, ami segít átvészelni a rosszabb napokat.

Ez a 7 nap jó érzésekkel fog feltölteni. Végre azt fogod érezni, hogy teszel magadért.

Minden egyes nap egy-egy rövid tanítás, gyakorlat vér rád. Maximum 10-15 percet fog igénybe venni naponta.

A 7 nap abban segít, hogy

1. hét - Energia, életerő, egészség hete

2. hét - Önbizalom hete

Lefektetheted erős önbizalmad alapjait. 7 napig csak ez lesz a téma.

Saját bőrömön tapasztalom, valamint az ügyfeleim, barátaim példájából is tudom, mennyire fontos az erős, stabil önbizalom. A gyakorlatok segítenek abban, hogy magabiztosabb, felszabadultabb legyél.

Minden egyes nap egy-egy rövid tanítás, gyakorlat vár rád. Maximum 10-15 percet fog igénybe venni naponta.

A 7 nap abban segít, hogy

A harmonikus kapcsolataid megteremtésén dolgozhatsz.

Elég frusztráló az utóbbi időben a társas kapcsolatok hiánya. Ez a hét arról szól, hogy minden nehezítő körülmény ellenére is gyakrabban éld meg a szeretetet.

Minden egyes nap egy-egy rövid tanítás, gyakorlat vár rád. Maximum 10-15 percet fog igénybe venni naponta.

A 7 nap abban segít, hogy

3. hét - Pozitív kapcsolatok hete

Záró kérdések

A jegyzetfüzet abban segít neked, hogy visszatekints és átgondold az elmúlt 21 napodat. Néhány vezetett kérdés segítségével leírod megfigyeléseidet, tapasztalataidat. Megfogalmazod, milyen következő lépéseket akarsz tenni a vágyott életed felé.

Nézd meg, milyen hangulatú velem a közös munka és hallgasd meg a résztvevők véleményét!

3+1 dolog, amiért megéri neked, hogy ezt a programot válaszd:

Inspiráló, rövid napi tartalmak, gyakorlatok várnak rád. Élvezni fogod minden percét.

A feladatok elvégzése után napról napra egyre kiegyensúlyozottabbnak, motiváltabbnak fogod érezni magad.

A rendszeres gyakorlással érezhető és tartós pozitív változást érsz el testileg, lelkileg egyaránt.

A közvetlen környezeted is érezni fogja a pozitív változásod és nem győzöd majd fogadni a dicséreteket.

A legnagyobb erőssége számomra az volt a programnak, hogy cselekvésre késztet. Arra, hogy tegyek végre valamit azért, hogy jól/jobban érezzem magam. Hogy felismerjek hétköznapi dolgokat az életemben, amikre megoldást nyújthatnak a PP technikái és a pozitív túlsúlyú gondolkodásmód.
Ligeti Erika
Dominikát és workshopjait receptre kellene felírni bármilyen élethelyzetre 🙂 Egyszerűen alkalmazható, könnyen integrálható módszerek, amelyek pozitív hatása azonnal érezhető. Rövid és hosszútávon is remekül kamatoztatható az élet bármely területén. Szívből ajánlom!
Huszárik Csilla
Dominak csak egy tréningjén voltam…sajnos. Olyan kitörő energiával kötötte le a figyelmünket, ami szerintem példaértékű. Aktívan figyelt mindenkire, emiatt tudott egy kis pluszt is tenni az oktatásba. Én végig nagyon jól éreztem magam.
Kovács Roland

FONTOS VAGY! 21 NAPIG TIÉD A FIGYELMEM.

Nézzük csak, mennyit ér valójában az
Élhetsz máskéPp alapprogram

Basic csomag

34.990 Ft

ÁRA: 34.990 Ft

Prémium csomag

49.990 Ft

ÁRA: 49.990 Ft


Vagyis egy rövid kirándulás vagy egy nívós rendezvény áráért
valódi és tartós pozitív változást érsz el önbizalmad és kapcsolataid terén

Pontosan mit fogsz kapni az Élhetsz máskéPP alaPProgramban?

Nulladik nap

18:00 - 19:30 Indító webinar (visszanézhető)

1.-21. nap

Záró nap

18:00-19:30 Záró webinar & kérdés-válasz (visszanézhető)

Miért ez lett a neve?

A PP arra utal, hogy a Pozitív Pszichológia tudományos felfedezéseire és többszörösen bizonyított módszereire épül a program. Az feltételes móddal azt szeretném kifejezni, hogy minden adott ahhoz az életedben, hogy másmilyen, azaz nyugodt, szabad, energikus, egészséges, szeretettel teli életet élj. Én megmutatom az ehhez szükséges egyszerű lépéseket és segítek végigmenni az úton.

Aki szeretné megérteni viselkedési mintáit, tudatosan dolgozni szeretne önmagán, szeretné megérteni az érzései és gondolatai működését, akinek fontos, hogy ne spirituális megközelítéssel, hanem tudományos kutatásokkal alátámasztott elméleti háttér alapján kapjon tiszta és könnyen emészthető információkat és gyakorlati praktikákat, akkor vegyen részt Dominika workshoPPjain. Nem fogja megbánni, garantálom!
Kis Márice

Kezdd a 2021-es évet energikusan,
önbizalommal tele!

A következő program kezdő időpontja:
2021. január 18.

Addig ismerkedj a Pozitív Pszichológia tanításaival! Már rendelhető az Élhetsz máskéPP c. könyvem

Magyarország egyik leggyakorlatiasabb könyvével könnyedén teremtheted meg saját magad számára azt az életet, amit élvezettel élhetsz.

Magyarország egyik leggyakorlatiasabb könyvével könnyedén teremtheted meg saját magad számára azt az életet, amit élvezettel élhetsz.

Vagy regisztrálj az ingyenes „Pozitivitás mérő” tesztre és a hozzá tartozó ajándék programra!

A workshop sorozat Martin Seligman, Ph.D. egy Pozitív Pszichológiai modelljére épül. Seligman a Pozitív Pszichológia irányzatának egyik atyja (Csíkeszentmihály Mihállyal együtt).

Seligman közel húsz éves kutatómunkára építve megfogalmazta, hogy a kiegyensúlyozott, harmonikus életnek mely fontos alapelemei vannak:

Pozitív érzelmek

Elmélyülés, flow

Pozitív kapcsolatok, szociális háló

Értelem és célok

Teljesítmény, eredmény

Seligman szerint az 5 alapelem segítségével az emberek képesek elérni a tudatos és tartós boldogságot. Ez a modell inspirált arra, hogy a Pozitív Pszichológia gyakorlati módszereit rendszerbe szedjem, és fogyasztható, érthető, a valódi életben is alkalmazható formában adjam át nektek. Megmutatom, hogy nekem és céges résztvevőimnek mi vált be, mi működött, működik.

Pontosan hogy fog kinézni a program?

Január 18. előtt három dolgot küldök el neked:

A gyakorlatok elvégzésének ideje 5-20 perc közé esik. A 21 nap alatt a posztok alatt kommentben kérdezhetsz tőlem, segítek, veled leszek. Illetve bátran megoszthatjátok egymással a napi gyakorlatok tapasztalatait.

Január 18 – Február 7. Minden nap reggel 7:00 órakor felteszem az aznapi gyakorlatot a zárt Facebook csoportba

Ha Prémium csomagra fizetsz be

Január 27. 18:00 – 19:30 Úton tartó webinar és networking esemény

Ez egy lélekemelő, beszélgetős alkalom lesz. Segít neked úton maradni. Játékos kérdésekkel fogom vezetni a programot. Fel fogsz dobódni tőle. (Erre a Prémium csomaggal tudod biztosítani magadnak a helyet.)

Szintén egy önbizalom növelő, jó érzéseket keltő programra számíts. Megoszthatod élményeidet, sikereidet és megünnepeljük, hogy végigcsináltad a programot. (Erre a Prémium csomaggal tudod biztosítani magadnak a helyet.)

Február 7. 18:00 – 19:30 Záró webinar, networking esemény és ünneplés

Február 7. után a program véget ér, a Facebook csoportban megszűnik a hozzáférés a gyakorlatokhoz

A csoport továbbra is élni fog, így egymással tudjátok tartani a kapcsolatot program után is.

A Prémium csomag előfizetőinek örök hozzáférése lesz a gyakorlatokhoz. Nekik külön e-mailben küldöm az anyagokat.

Megrendelési űrlap

100% garancia

PRÓBÁLD KI 7 NAPIG INGYEN! Amennyiben megnézted az első hét videóit, elvégezted a gyakorlatokat és nem tetszik, semmi gond! Ha úgy érzed, ez a program mégsem neked szól, a megvásárlástól számított 7. napig jelezd nekem visszalépési szándékod és én visszautalom neked a teljes összeget.

Videó lejátszása

Rólam mondták

Kivételes lehetőség!

A Pozitív Pszichológia eszközei most kezdenek igazán felkerülni a boldogság-keresés módszereinek térképére. Az Élhetsz máskéPP workshop sorozat egy elég átfogó, magas minőségű program, ami végre egyéni résztvevők számára is elérhető, most először Magyarországon! Hiszen misszióm, hogy ezt a tudást minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Te is szeretnél pozitív változást a saját és a körülötted élő emberek életében is? Akkor itt a helyed az Élhetsz máskéPP workshop sorozaton.

Hiszen azáltal, hogy te sokkal jobban érzed magad, figyelmes anyukája/apukája tudsz lenni a gyermekeidnek, szeretetteljesebb párja a párodnak, gondoskodóbb barátja barátaidnak, vagy akár jobb segítsége azoknak, akikkel munkád során hoz össze az élet.

A következő programsorozat várhatóan 2020. októberében indul.


Iratkozz fel hírlevelemre a hasznos tartalmakért és további információkról a programmal kapcsolatban.

2020. február 29. folytatódik a sorozat a következő témával:

2020. február 29. folytatódik a sorozat a következő témával:

Ördög vagy angyal? A te fejedben melyik hangosabb?

Regisztrálj most! Helyszíni jelentkezésre nincs lehetőség!

A program bevezető áron most:

"Boldog új év" eraly bird:

Teljes ár: