Barion Pixel

Két gyakorlat a félelmeid enyhítésére

A félelem egy fontos és sokszor hasznos érzés. Az a nem mindegy mennyire engedjük át neki az irányítást. Nem az a cél, hogy félelem nélkül élj, inkább az, hogy félelmeid ellenére merj cselekedni. Ehhez hozok neked két gyakorlatot.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
1.gyakorlat: FÉLELMEID LISTÁJA

Mit fog neked adni ez a gyakorlat: Nyugalmat és erőt. Amellett hogy, szembenézel a félelmeiddel, ránézel arra is, hogy egyes helyzeteket, hogyan fogsz majd kezelni, ha bekövetkeznek. Ezzel egyfajta nyugodtabb, pozitívabb hangulatba tudod hozni magad. Így könnyebb lesz cselekednek a félelmed ellenére is.

Gyakorlathoz szükséges idő: 15-20 perc

2.gyakorlat: LEVÉL A FÉLELMEDNEK

Mit fog neked adni ez a gyakorlat: Könnyedséget, nyugalmat. A félelem elfogadása, a félelmeiddel való megbékélés fog adni neked erőt a továbblépéshez. Emellett azt a döntést is segít meghozni, hogy a félelmeid ellenére is bátran cselekszel.

Gyakorlathoz szükséges idő: 10-15 perc

Az első fejezetet ajándékba adom

Olvastad már a könyvem első fejezetét? Ha nem, regisztrálj itt és máris küldöm e-mailben.

További tartalmak böngészése:

Videók

Mivel húzd ki magad az anyagi gondokon való aggódásból?

Most sokan érezzük azt a világban, hogy a bizonytalanság, az anyagi nehézség állandó aggodalmakat szül. Érthető reakció, azonban az aggódás, a kétségek nem visznek előre. Akkor mégis mit tehetsz? Erről beszélek ebben a videóban.

Videók

Mit tanulhatunk a kisbabáktól?

Vajon felnőttként mikor veszítjük el az állandó fejlődni, növekedni akarásunkat és azt a szüntelen kitartást, ami gyermekként bennünk van? Vagy nem is veszítjük el, csak újra rá kell találni az erőnkre?

Hozzászólások