Barion Pixel

Everness klub est – A karantén lehetőségei

Szeretettel osztom meg veletek a videót a 2020.04.24-én készült Everness kerekasztal beszélgetésről, melynek vendége voltam.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Élmény volt. Még így újból visszanézve is sokat adtak nekem Melinda És Ottó gondolatai. Ami igazán tetszik benne, hogy más nézőpontokból közelítettük meg a témát, és ettől lett még teljesebb az egész. Köszönöm az Everness csapatának a szervezést, Garami Gábornak a műsorvezetést!

Egyik szemem sír, hogy még sokat kell várnunk az Everness fesztiválra, ahol mindig nyugalom és béke árasztja el a szívem, a másik szemem nevet, mert semmi sem tart örökké, úgyhogy az is eljön, hogy élőben találkozzunk.

Fénykép: Everness

Az első fejezetet ajándékba adom

Olvastad már a könyvem első fejezetét? Ha nem, regisztrálj itt és máris küldöm e-mailben.

További tartalmak böngészése:

Videók

Mivel húzd ki magad az anyagi gondokon való aggódásból?

Most sokan érezzük azt a világban, hogy a bizonytalanság, az anyagi nehézség állandó aggodalmakat szül. Érthető reakció, azonban az aggódás, a kétségek nem visznek előre. Akkor mégis mit tehetsz? Erről beszélek ebben a videóban.

Videók

Mit tanulhatunk a kisbabáktól?

Vajon felnőttként mikor veszítjük el az állandó fejlődni, növekedni akarásunkat és azt a szüntelen kitartást, ami gyermekként bennünk van? Vagy nem is veszítjük el, csak újra rá kell találni az erőnkre?

Hozzászólások