Barion Pixel

7+1 tanácsom karrierváltóknak

Karrierváltás a Pozitív Pszichológia szemüvegén keresztül. Egy neves szálloda jól fizető pozíciójából váltani? A biztonságot jelentő alkalmazotti létből belevágni az ismeretlenbe? Elköszönni egy szuper munkahelytől, szeretett munkatársaktól? Sőt, azóta még egyszer váltottam... :) Kész őrültségnek hangzik. A történetem 2016-ban kezdődött.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Nem volt könnyű döntés. Úgy szoktam mondani, hogy 80% amellett szólt, hogy ne adjam ezt fel és csak maradék 20% érv biztatott arra, hogy lépjek. Mégis ez a 20% döntött. Éreztem, hogy nem ez a hivatásom. Persze megvolt a biztos állásom, azonban az akkori munkámmal kapcsolatos teendőket nem élveztem, hamar elfáradtam bennük. Nem voltam kreatív, sokszor csak a problémát láttam a megoldandó feladatokban és végtelenül bosszantottak a vendégek „hülyeségei”. Egyre többet hibáztam, amiből tudtam, hogy ez így nem mehet tovább. Ez nem én vagyok. Szóval nehéz, de jó döntés volt.

A váltás 2016 őszén történt. Nem volt könnyű menet, mégsem csinálnám vissza!

Sokan fordultok hozzám manapság olyan problémával, hogy nem érzitek jól magatokat az aktuális munkátokban, azonban azt még nem tudjátok, hogy mihez kezdhetnétek helyette. Ebben a podcast adásban egészen innen fogok indulni. Hogy egyáltalán hogyan lehet kitalálni, hogy mi is való nekünk igazán? Majd megosztok veletek 7+1 tippet, ami szerintem hasznos lehet, ha karrierváltásra adjátok/adtátok fejeteket.

 

Az első fejezetet ajándékba adom

Olvastad már a könyvem első fejezetét? Ha nem, regisztrálj itt és máris küldöm e-mailben.

További tartalmak böngészése:

Podcast

Hogyan nyomd meg a saját Hálagombod? – Csorba Anita podcast vendége voltam

Miért szoktam úgy fogalmazni, hogy a Pozitív Pszichológia a reális élet pszichológiája? Milyen fontos kísérletek támasztják alá a remény, hála és szeretet érzésének jelentőségét életünkben? A hálagyakorlat mellett, milyen más gyakorlatot tudsz alkalmazni a testi, lelki egészséged megőrzésére? Erről beszélgetünk Csorba Anita podcast adásában. Tartsatok velünk!

Podcast

Te kit hibáztatsz,amikor rosszul alakul életed? ELENGEDÉS,VÁLASZTÁS -gyakorlati tiPPek a való életből

“Se időm, se pénzem arra, hogy megváltoztassam az életemet”… te milyen kifogást használsz, ami miatt nem kezded el a vágyott életedet élni? Vendégem Erdélyi Nikolett elengedés specialista, aki mesél súlyos balesetéről, az akkori döntéseiről, az elengedésről, megengedésről. Nikolett 2 szuper módszert is hoz az elengedésre. Tartsatok velünk!

Hozzászólások