Barion Pixel

Magam alatt voltam – 3 dolog, amit tettem

Az élet olyan amilyen. Csomó csapás, betegség, baj, kihívás ér minket. Irreális elvárás az várni, hogy minden rendben legyen. Magától. Érezhetjük úgy, hogy nincs kontrollunk az ilyen külső esemény felett. De sokkal többet tehetünk, mint gondolnánk. Elmesélem miket tettem első lépésben azért, hogy jobban érezzem magam.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Arra vállalkoztam, hogy sebes orral és kicsit betagadt szemmel kamera elé állok 🙈☺️ De akartam arról beszélni, hogy nem vagyok jól és el akartam azt is mondani, hogy mit teszek, hogy ez változzon. Mert tudom, hogy egyes egyedül én vagyok felelős a változásért.

A videóval teljes a történet, de a 3 dolog amit tettem:
1) Mantra zenéket kezdtem hallgatni, ami lenyugtatott és békés hangulatba hozott
2) Összeírtam, hogy miért szeret(het) engem Peti – mert a kibillent egyensúlyomban, vele kapcsolatban is elkezdtem befeszülni és rémképeket látni.
3) Befejeztem a célvizualizáló táblámat képekkel, újságkivágásokkal, hogy egy reményteli jövőkép legyen előttem az aggodalmas gondolatok helyett. (Ehhez nem kell más csak néhány magazin, papír, olló, ragasztó és színes filcek)

A Pozitív Pszichológia a reális életről szól. Amiben ugyanúgy ott van a rossz is. Arra tanít, hogy igyekezzünk visszaszerezni az irányítást az életünk felett, akkor is, ha lent vagyunk. Képesek vagyunk talpra állni, rengeteget apró lépést tehetünk!

Az első fejezetet ajándékba adom

Olvastad már a könyvem első fejezetét? Ha nem, regisztrálj itt és máris küldöm e-mailben.

További tartalmak böngészése:

Videók

Mit tanulhatunk a kisbabáktól?

Vajon felnőttként mikor veszítjük el az állandó fejlődni, növekedni akarásunkat és azt a szüntelen kitartást, ami gyermekként bennünk van? Vagy nem is veszítjük el, csak újra rá kell találni az erőnkre?

Videók

Konfliktusok feloldása -hogyan?

Egy friss konfliktusom feloldásáról beszélek neked ebben a videóban és három fontos üzenetet fogalmazok meg a videó végén.

Hozzászólások