Barion Pixel

Élj máskéPP a mindfulness gyakorlataival!

“Ez nekem úgysem fog sikerülni” hangzik a fejünkben a gondolat mielőtt behívnak a vizsgaterembe. Miért van ez így és mit tehetünk ellene? Vendégem ismét Dr. Márky Ádám a Longevity projekt orvosi igazgatója, aki az Élhetsz máskéPP workshop sorozat 2. napjának vendégelőadója lesz.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Mit ad neked majd ez a program nap?

🔸Megismered, hogyan működik agyunk és mi alapján gyártja a pozitív vagy negatív gondolatokat.

🔸Megérted, hogy a gondolatok hogyan hatnak érzelmi világodra és viselkedésedre. Vagyis megtudhatod, mi a forrása a dühödnek, frusztrációdnak, aggodalmaidnak, stb.

🔸Felismered, hogyan nyerheted vissza az uralmat gondolataid fölött és így képessé válhatsz, hogy arra figyelj, amire valóban szeretnél.

🔸Kis gyakorlással képes leszel elsajátítani a mindfulness módszereit, hogy te is többször megvalósíthasd a tudatos jelenléted életedben.

Erről beszélgetünk egy kicsit Ádámmal, hogy miért van nagyon is helye, hogy ezzel a témával nap mint nap foglalkozzunk.

Az első fejezetet ajándékba adom

Olvastad már a könyvem első fejezetét? Ha nem, regisztrálj itt és máris küldöm e-mailben.

További tartalmak böngészése:

Podcast

Hogyan nyomd meg a saját Hálagombod? – Csorba Anita podcast vendége voltam

Miért szoktam úgy fogalmazni, hogy a Pozitív Pszichológia a reális élet pszichológiája? Milyen fontos kísérletek támasztják alá a remény, hála és szeretet érzésének jelentőségét életünkben? A hálagyakorlat mellett, milyen más gyakorlatot tudsz alkalmazni a testi, lelki egészséged megőrzésére? Erről beszélgetünk Csorba Anita podcast adásában. Tartsatok velünk!

Podcast

Te kit hibáztatsz,amikor rosszul alakul életed? ELENGEDÉS,VÁLASZTÁS -gyakorlati tiPPek a való életből

“Se időm, se pénzem arra, hogy megváltoztassam az életemet”… te milyen kifogást használsz, ami miatt nem kezded el a vágyott életedet élni? Vendégem Erdélyi Nikolett elengedés specialista, aki mesél súlyos balesetéről, az akkori döntéseiről, az elengedésről, megengedésről. Nikolett 2 szuper módszert is hoz az elengedésre. Tartsatok velünk!

Hozzászólások