Barion Pixel

5 építő szokásom

Ebben a videóban mesélek nektek arról, hogy melyik az az 5 szokás, ami jelenleg fixen benne van az életemben, konkrétan a reggeli rutinomban. Szokások, amik erőt és energiát adnak nekem reggelente a nap kihívásaihoz.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

A 2019-es év nekem változó volt. Volt benne sok jó, de sok rossz is. Lehetne arról írni, hogy persze ez rengeteg mindent tanított nekem, és igen, én is így gondolom, de az utóbbi időszak nehéz eseményeinek érzése még mindig bennem élnek.

Tetszik a 2020-as szám. Jópofa kerek. Meg páros. 🙂 Az év első edzése a Mázsaházban (sport, amit űzök) 2020 ismétlést tartalmazott különböző gyakorlatokból. “Jesszus”-gondoltam. De még azt is imádtam 🙂

Az új év hozott nekem egy új reményt és egy DÖNTÉSt, hogy bármi van is, JOBBAN AKAROM ÉREZNI MAGAM.
Az év elején tartottam egy szokás leltárt. Mit maradjon, mi jöjjön.

Ebben a videóban mesélek nektek arról, hogy melyik az az 5 szokás, ami jelenleg fixen benne van az életemben, konkrétan a reggeli rutinomban.
Nekem a reggel az, amikor időt szánok magamra, erőt gyűjtök, felkészülök a napra. Lehetséges, hogy azért voltam hosszabb ideig szarul most, mert pont ezeket hagytam el.

👉Reggeli rutin tiPPjeim:
1) BÜSZKESÉG LISTA az előző napról – hasonló, mint a keddi posztomban írtam. Minimum 3 dolog, amire büszke vagyok a tegnapomból.
2) HÁLA LISTA – elmaradhatatlan 🙈😁Minimum 3 dolog, amiért hálás vagyok.
3) AKAROM LISTA – ezért érdemes meghallgatni a videót. 😉 Égő vággyal akarni valamit és tenni érte? Mit is jelent?
4) MI TEHETNÉ A NAPOMAT JOBBÁ? – minimum 3 dolog, amire reménytelien vágyom 🙂
5) GERINC ERŐSÍTŐ TORNA – a testemet is kicsit felébresztem.

Ez összesen 20 perc, nem több! Ennyi idő alatt 3 pozitív érzést is megélek, büszkeséget, reményt, hálát. Azért figyelek erre nagyon, mert tudom, hogy kell a pozitív, negatív érzések egyensúlya ahhoz, hogy hosszú távon is talpon tudjak maradni. Ez a Pozitív Pszichológia (prof. Barbara Fredrickson) egyik legnagyobb felfedezése. Valamint még azt az érzést kapom ettől, hogy a kezemben az irányítás. TESZEK magamért, hogy jobb legyen, így nem érzem magam tehetetlenek.

Az első fejezetet ajándékba adom

Olvastad már a könyvem első fejezetét? Ha nem, regisztrálj itt és máris küldöm e-mailben.

További tartalmak böngészése:

Videók

Mit tanulhatunk a kisbabáktól?

Vajon felnőttként mikor veszítjük el az állandó fejlődni, növekedni akarásunkat és azt a szüntelen kitartást, ami gyermekként bennünk van? Vagy nem is veszítjük el, csak újra rá kell találni az erőnkre?

Videók

Konfliktusok feloldása -hogyan?

Egy friss konfliktusom feloldásáról beszélek neked ebben a videóban és három fontos üzenetet fogalmazok meg a videó végén.

Hozzászólások