Barion Pixel

Nők az úton podcast vendége voltam – A Pozitív Pszichológia jótékony hatása életünkre

A Pozitív Pszichológiáról, a témához kapcsolódó hasznos tanácsokról beszélgettem Csorba Anitával és Szlafkai Évivel.

Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Van 9 pozitív érzés, amely hormonálisan is átalakítja az életünket; támogatja az együttélést, a társas kapcsolatokat, kinyitja az embert és konzerválja a testet. Ezekről az érzésekről, a pozitív pszichológiáról, és a témához kapcsolódó hasznos tanácsokról beszélgettünk a Nők az úton podcast 2019. szeptember 26-i adásában.

Akkor még a SkillToGo trénereként beszélgettem. Jó érzéssel tölt el, hogy azóta a saját utamat járom, és még több ember számára tudom elérhetővé tenni a PP gyakorlati alkalmazását.

Kép: Nők az úton podcast

Az első fejezetet ajándékba adom

Olvastad már a könyvem első fejezetét? Ha nem, regisztrálj itt és máris küldöm e-mailben.

További tartalmak böngészése:

Podcast

Hogyan nyomd meg a saját Hálagombod? – Csorba Anita podcast vendége voltam

Miért szoktam úgy fogalmazni, hogy a Pozitív Pszichológia a reális élet pszichológiája? Milyen fontos kísérletek támasztják alá a remény, hála és szeretet érzésének jelentőségét életünkben? A hálagyakorlat mellett, milyen más gyakorlatot tudsz alkalmazni a testi, lelki egészséged megőrzésére? Erről beszélgetünk Csorba Anita podcast adásában. Tartsatok velünk!

Podcast

Te kit hibáztatsz,amikor rosszul alakul életed? ELENGEDÉS,VÁLASZTÁS -gyakorlati tiPPek a való életből

“Se időm, se pénzem arra, hogy megváltoztassam az életemet”… te milyen kifogást használsz, ami miatt nem kezded el a vágyott életedet élni? Vendégem Erdélyi Nikolett elengedés specialista, aki mesél súlyos balesetéről, az akkori döntéseiről, az elengedésről, megengedésről. Nikolett 2 szuper módszert is hoz az elengedésre. Tartsatok velünk!

Hozzászólások